Przejdź do głównej zawartości
Wyszukaj
Szukaj na tym blogu
CLASSY CHEF
Udostępnij
Pobierz link
Facebook
X
Pinterest
E-mail
Inne aplikacje
Etykiety
sosy
sierpnia 21, 2014
sos holenderski
• 1/2 kostki masła
• żółtka
• sok z 1/2 cytryny
• sól, białymkkk pieprz
Żółtka ubij na pianę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Wciąż ubijając dodawaj roztopione, gorące masło. Sos powinien być gęsty i puszysty.
Komentarze
Marcela
21 sierpnia 2014 07:17
super! kocham ten sos!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Prześlij komentarz
Popularne posty
stycznia 09, 2017
Jajka sadzone po andaluzyjsku
listopada 14, 2016
Grzybowy sos beszamelowy
super! kocham ten sos!
OdpowiedzUsuń