Przejdź do głównej zawartości
Wyszukaj
Szukaj na tym blogu
CLASSY CHEF
Udostępnij
Pobierz link
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Inne aplikacje
Etykiety
sosy
sierpnia 21, 2014
sos holenderski
• 1/2 kostki masła
• żółtka
• sok z 1/2 cytryny
• sól, białymkkk pieprz
Żółtka ubij na pianę z sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Wciąż ubijając dodawaj roztopione, gorące masło. Sos powinien być gęsty i puszysty.
Komentarze
Marcela
21 sierpnia 2014 07:17
super! kocham ten sos!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Prześlij komentarz
Popularne posty
listopada 01, 2014
Kubanskie Kanapki - Cuban sandwich
października 31, 2014
Kubańska wieprzowina
super! kocham ten sos!
OdpowiedzUsuń